Camping & Stugby Gräsmarksgården

+46 705 86 64 23

informasjon

Uddhedsängen 30
68698 Gräsmark
+46 705 86 64 23
www.grasmarksgarden.com
info@grasmarksgarden.com

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Arvika Bad Bb Bobil Bobiler Camping Campingferie Campinghytter Campingplass Campingplasser Gräsmark Gräsmarksgården Hytte Kano Leie Overnatting Relax Ritzman Stugby Stugor Sunne Sverige Teltplass Torsby Turism Vandrarhem Vandrerhjem Värmland

Velkommen til Gräsmarksgården - Camping & Stugby

Vakkert beliggende mellom Torsby, Arvika og Sunne

Gräsmarksgården er et vandrerhjem med hytter og 3 1⁄2-stjerners camping som ligger naturskjønt i vakre Gräsmark to mil utenfor Sunne. Gräsmarksgården ligger midt mellom Sunne Torsby og Arvika kommune. På campingplassen finnes det rundt 50 campingtomter for husvogn, bobil og telt.

Du finner også barnevennlige strender, en sjø å fiske i, muligheter for å leie kano, dra på turer og sykkelturer. Her finnes også urørt natur, der du kan plukke blåbær, tyttebær og sopp. På Gräsmarksgården er det toaletter og dusjer som kan brukes av gjestene. Det felles kjøkkenet er også nyoppusset og klart til bruk. Hovedbygningen har en resepsjon og en liten kiosk. Du kan kjøpe glass, kaffe, te, suvenirer og nybakt brød hver morgen. I tillegg til Badstu, lekeplass, boccia, og gratis WIFI. Omgivelsene minner om et eventyr. Grøt serveres hver fredag om sommeren – en mattradisjon inspirert av svenske og finske skogsarbeidere. Her er det dansekvelder med live musikk, lotterier og mer. I Gräsmark finnes det en ICA butikk, gavebutikken Ladurgården, Uno-x bensinstasjon og Ritzman Värdshus. Gräsmarksgården har også konferansefasiliteter.