Velkommen til Café Bronze på Vitlycke Museum

Café Bronze er en unik perle beliggende i det naturskjønne Vitlycke Museum, hvor du kan nyte både kultur og en avslappende kaffepause i historiske omgivelser. Vårt kafé tilbyr et rolig og vakkert sted å sitte med utsikt over verdensarven, noe som gjør det til et perfekt sted for både avslapning og inspirasjon.

Åpningstider Café Bronze har åpningstider som samsvarer med Vitlycke Museum, noe som gjør det enkelt for våre besøkende å kombinere museumsbesøket med en hyggelig kaffepause. Følg med på museets åpningstider for å planlegge ditt besøk.

Opplevelse Hos Café Bronze streber vi etter å gi hver besøkende en minneverdig opplevelse. Vår meny er fylt med deilige alternativer som passer for alle smaker, fra nybakte bakverk til ferske smørbrød og spesialkaffe. Vi legger stor vekt på å bruke lokale og kvalitetsrike råvarer for å tilby det beste til våre gjester.

For større grupper For større grupper, som for eksempel bussgrupper, tilbyr vi muligheten til å bestille mat på forhånd. Dette gjør vi for å kunne gi en smidig og hyggelig opplevelse også for større grupper. Ved booking eller bestilling av mat for større grupper, vennligst kontakt vår kaféeier Jonas Sand for mer informasjon og booking.

Ingen inngangsavgift Hvis du bare vil nyte vår kaféopplevelse og ikke planlegger å besøke museet, trenger du ikke bekymre deg for noen inngangsavgift. Du er alltid velkommen til å komme innom og smake på våre deilige tilbud uten ekstra kostnad.

Kontakt For booking eller mer informasjon, vennligst kontakt kaféeier Jonas Sand. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Café Bronze og gi deg en opplevelse å huske!

Besøk Café Bronze og la deg inspirere av både den fantastiske omgivelsen og våre smakfulle tilbud. Vi håper at din tid hos oss blir en herlig pause fra hverdagen, fylt med smaksopplevelser og avslapning.

Lurer du på noe?