+46 523 380 20

Informasjon

Bäckevikstorget 1
456 31 Kungshamn
+46 523 380 20
bsbforsakringar.se
info@bsb.se

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Velkommen til BSB Bohuslänska Försäkringar i Kungshamn

Vi forsikrer bare innbyggere fra Bohuslän. Og nesten-bohuslänninger.

BSB er ikke et vanlig forsikringsselskap. Vi eies av våre kunder. Vi er ikke profittorienterte. Og vi er også uvanlig nøye med hvem som kan tegne en forsikring. For å bli kunde hos oss, må du faktisk være en innbygger fra Bohuslän.

Ja, eller nesten-bohuslänning… For du er hjertelig velkommen selv om du ikke bor her fast! En hytte er nok, eller en båt. Men etter det trekker vi grensen.

I Bohuslän er drømmen om et fritidshus en realitet for mange, og vi forstår verdien av den. Hos oss finner du den perfekte forsikringen for ditt fritidshus.

Fritidshusforsikring: Vår fritidshusforsikring er et omfattende trygghetspakke. Den inkluderer fullverdiforsikring for huset ditt, slik at du kan gjenopprette det i tilfelle uforutsette hendelser. Vi tilbyr også eiendomssikring for tap eller skade på dine eiendeler, ansvarsdekning hvis du skulle påføre skade på andre, og rettshjelpsdekning hvis du trenger juridisk bistand. Om ønskelig kan du også legge til en omfattende Allriskforsikring. Sammen tilpasser vi pakken slik at den passer akkurat for deg!

Båtforsikring: Havet er livet for mange bohuslänninger. Det gir avslapning, glede og fantastiske naturopplevelser. Vår båtforsikring er skreddersydd omtrent som en bilforsikring. Avhengig av din båts alder, verdi og bruk, velger du hvor omfattende forsikringen skal være. Kanskje holder det med ansvarsdekning? Kanskje trenger du en Basförsäkring, som dekker det meste du kan støte på. Eller kanskje du ønsker en MAX-forsikring, som også inkluderer Allrisk, Assistans og Maskinskadedekning. Sammen sørger vi for at valget ditt blir riktig!

LA OSS SNAKKE SAMMEN: Du kan ikke kjøpe forsikringene våre online. Dette skyldes ikke at vi er gammeldagse, men at vi ønsker det beste for deg. Vi tror på å diskutere forsikringen sammen – for å sikre at beskyttelsen (og prisen) blir perfekt for deg. La oss snakke om saken, så finner vi den ideelle løsningen for deg og dine forsikringsbehov.

Lurer du på noe?