Velkommen til Bryggbyggarna Väst

Velkommen til Bryggbyggarna i Väst, din partner for bryggebygging og marina løsninger langs vestkysten. Vi er en snekker- og entreprenørfirma som har spesialisert oss på å bygge brygger og håndtere marine prosjekter. Med solid erfaring og lidenskap for håndverk leverer vi høykvalitetsløsninger for privatpersoner, bedrifter og kommuner langs den vakre vestkysten.

Selskapet ble grunnlagt av Jonas og Pontus, to dedikerte enkeltpersoner med lang erfaring innen sine respektive områder. Jonas med bakgrunn som elektriker og Pontus som erfaren snekker, har de sammen overtatt og videreutviklet Guleskärs Marina siden 2021, som har vært en del av kystens profil i nesten to tiår.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for våre kunder. Dette inkluderer alt fra bryggebygging og renovering til pæling i vann for å sikre stabiliteten og holdbarheten til våre byggverk. Vi er også spesialister på sjøtransport av materiale og utstyr til øyer og andre utilgjengelige steder langs kysten.

Ved ulykker eller behov for berging tilbyr vi profesjonell assistanse med våre egne slepebåter og prammer. I tillegg kan vi håndtere båtopptak og sjøsetting med vår løftekrakk på Guleskär, noe som muliggjør smidig håndtering av fritidsbåter opp til 3,5 tonn.

For våre kunders bekvemmelighet tilbyr vi også sikker og praktisk vinteropplag for fritidsbåter utendørs på vårt inngjerdede område sentralt beliggende i Kungshamn.

Kontakt Bryggbyggarna i Väst for ekspertise og pålitelige løsninger. Vi er din pålitelige partner for alle dine brygge- og maritimbehov.

Lurer du på noe?