Velkommen til Bruket i Wiared – en unik destinasjon som kombinerer restaurant, bageri, glamping, musikkquizkvelder, artistopptredener, kurs, temahelger og workshops

Bruket startet som en drøm om et kreativt sted der mennesker kan møtes, ideer fødes, og vakre omgivelser inspirerer. Midt i et tidligere brukssamfunn fant vi denne plassen, omgitt av majestetiske eiker og gamle bruksområder.

Vårt café tilbyr herlige lunsjretter og fristende bakverk, alt laget i gårdens eget kjøkken og bakeri. Uansett om du ønsker innendørs eller utendørs sitteplasser, er du velkommen for drop-in.

Hjärterum, vår interiørbutikk, tilbyr unike møbler, dekor, blomster og vintageartikler. Alt du ser på gården er til salgs hos Hjärterum.

På Bruket skjer det alltid noe – konserter, markeder, kurser, workshops, og temahelger fyller kalenderen. Vår Villa tilbyr komfortabel overnatting med unike soverom og bad.

For en annerledes opplevelse, tilbyr vår glamping Camp 11 canvas telt, fra to-sengs til suiter med fire senger. Med belysning, varmeovn, og stikkontakter er det en komfortabel overnatting under stjernene.

Velkommen til Bruket, der kreativitet, gastronomi og kultur møtes for å skape minnerike opplevelser.

 

Lurer du på noe?