Velkommen til Bröderna Klemmings Dyk i Grebbestad

Vi startet et dykk- og utfluktsenter i Edsvik våren 2015, noe som betyr at i tillegg til dykkekursjoner, østersafari, høyhastighetssafari, tilbyr vi også andre typer utflukter som “Seals Safari” kanskje en kul transport fra kirken til festen for de nygifte eller hvorfor ikke bare en tur i skjærgården. Alle disse utfluktene kan også kombineres med måltider (restauranten på Edsviks campingplass) og overnatting (hytter på Edsvik campingplass). Vi er veldig fleksible og tilpasser oss kundens forskjellige ønsker!  
DYKKUTFLUKTER

Dykker du med Br Klemming, erfaren og veltrent skipper som tar deg med Sveriges raskeste dykkebåt til Sveriges beste dykkesteder i Kosterhavet, Grebbestad / Fjällbacka skjærgård og Väderöarna! Hos oss er ikke bare dykking en opplevelse, men også reisen dit.

ØSTERSSAFARI

Unn deg en fantastisk opplevelse for alle sanser! Bli med Br Klemming Sveriges eneste lisensierte østersfisker. Der vil du lære å fiske både praktisk og teoretisk, åpne, spise, krydre og alt annet som er verdt å vite om disse "havdiamantene".

UTFLUKTSENTER

Du kan også chartere båten for selesafari, historiske turer i Fjällbackas skjærgård eller hvorfor ikke ta en guidet tur i vår fantastiske nasjonalpark Kosterhavet.

Lurer du på noe?