Velkommen til Bergstugan Café og overnatting På Bergstugan tilbys du en sjarmerende og ekte overnattingsopplevelse mellom de to innsjøene Lelång og Foxen, bare 100 meter fra slusen i Lennartsfors. Her er det nærhet til natur, håndverk, sykkelstier, fiske, padling og bading.

Overnatting
Det gamle brukshotellet er ombygd til et Bed and Breakfast. Overnattingsstedet har et felles kjøkken, hvor du kan tilberede og spise maten din. Det er en stue med peis og en terrasse med utsikt over Lelång. Gjestene deler et bad.

Vi vil imidlertid påpeke at lyden fra puben kan høres, men den stenger senest kl. 23. Puben kan være åpen noen fredager og lørdager til 01.00.

Det er mulighet for å bestille frokost på forhånd. Frokosten vil da være til selvbetjening i kjøleskapet/kjøkkenet som ligger i tilknytning til rommene. Vi setter stor pris på om du vasker opp etter deg.

Du har tilgang til internett, TV med grunnleggende kanaler, vaskemaskin og låsbart oppbevaringsrom for sykkel/motorsykkel.

Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.

Bo i en naturskjønn omgivelse mellom innsjøene Lelång og Foxen, bare et steinkast fra Dalslands kanal med en av slusene.

Restaurangen
Bergstugan er også hjemmet til en hyggelig restaurant som serverer lokal mat og drikke. Her kan du nyte en god middag eller en øl i en koselig og uformell atmosfære.

Handelsboden
I 1861 åpnet bruksbutikken i en del av Bergstugans lokaler. Fram til og med 2013 drev ulike handelsmenn butikk med dagligvarer, enten i Bergstugan eller i bygningen tvers over gaten. Nå, i juli 2021, har Bergstugans handelsbod åpnet igjen…

Utbudet vil variere over sesongen. Vi selger blant annet dagligvarer, godteri og iskrem. Åpningstidene kan endres i høytider når puben og restauranten er åpen, da vil butikken ha samme åpningstider som puben.

Velkommen til Bergstugan – din base for en herlig opplevelse i en vakkert og rolig miljø!

Lurer du på noe?