Velkommen til Bäverli Hills like utenfor Lidköping mot Kinnekulle

Velkommen til Bäverli Hills, ditt ultimate tilfluktssted midt i naturens hjerte. Her bor du i koselige hytter med fantastisk komfort og herlige senger, komplett med en beroligende braskamin og ditt eget kjøleskap. Toalett og dusjfasiliteter deles mellom våre fem hytter, som også har tilgang til en vedfyrt badstue og en sjarmerende grillhytte. Omgitt av naturens ro og skjønnhet er Bäverli Hills det perfekte stedet for avslapning, uansett om det er sommer eller vinter. Noen av hyttene våre tillater hunder, men dere må ta kontakt før dere bestiller.

Midt mellom den naturskjønne Kinnekulle og den fortryllende Kållands skjærgård med Läckö slott og sjarmerende Spiken, er Bäverli Hills en oase av ro og eventyr. For golfentusiaster er det bare en kort spasertur til Filsbäcks Golf, mens Lidköpings golfklubb med sin vakre 18-hulls bane i parkmiljø ligger kun 500 meter unna. Og for de som elsker vannet, er den majestetiske Vänern-sjøen bare et steinkast unna, tilgjengelig via naturskjønne stier som inviterer til avslappende turer og forfriskende bad.

På Bäverli Hills ønsker vi å tilby deg mer enn bare et sted å hvile hodet. Annette, vår dedikerte vertinne, driver også Bäverli Hills Salong, hvor du kan skjemme bort deg selv med en rekke skjønnhetsbehandlinger, inkludert klipp, farging, negleforlengelser, manikyr og mye mer. Vi inviterer deg til å bli med oss for en uforglemmelig opplevelse midt i den fortryllende naturen. Kontakt oss på telefon +46 70 546 62 65 eller via e-post annette@baverlihills.se for å sikre deg ditt avslappende opphold og enestående velvære på Bäverli Hills. Dette er også et rolig sted for deg som ønsker fred og ro uten barn.

Book her

Lurer du på noe?