Velkommen til Barsebäck Golf & Country Club - en av Europas vakreste og beste golfanlegg

Barsebäck Golf & Country Club regnes som en av Europas vakreste og beste golfanlegg. Allerede på 1980-tallet sa en av golfhistoriens mest kjente og anerkjente golfere, Jack Nicklaus Barsebäcks vakre beliggenhet og golfbanenes høye kvalitet. Siden da har det skjedd mye! I løpet av årene har 13 europeiske turneringer og spillere som Annika Sörenstam, Nick Faldo og Colin Montgomery blitt enige om av Jack Nicklaus sade. I 2003 var Masters kurs i Barsebäck vert for Solheim Cup. 2003 var Masters Course på Barsebäck arrangør for Solheim Cup. I juli var vi arrangør for Elitserien for begge damer og herrer for niende år i rad. Der utgjør flere av Sveriges beste spillere for den prestisjetunge tittelen.

Kombinasjonen med de to mesterskapskursene, Masters Course og Donald Steel Course i alternativ natur er uslåelig. Skogshull med mektige furutrær er blandet med hull i park og interessante vannfarer. Langs Sound ligger rene kysthull med København i sentrum av sundet.

Barsebäck Resort tilbyr overnatting enten i et hus midt i området nær golfbaner og konferansefasiliteter eller i en av hotellets 36 rom, som ligger rett ved siden av konferansefasiliteten.

Husene har 4-6 senger og på hotellet er alle rom tomannsrom med separate senger. Barsebäck Resort har totalt 220 senger.

Lurer du på noe?