Hjertelig velkommen til Lekia/Babya Tanum!

Vi holder til i nye og toppmoderne Tanum Shaoppingsenter på samme side som Coop, ved blant annet Godisbolaget. Det 600 kvadratmeter store butikkområdet er delt på leketøysortiment og babyartikler.

I LEKIA-avdelingen finner du et stort utvalg av leker. Blant annet en stor puzzle & games-avdeling, også et bredt utvalg av kjente merker som LEGO, PLAYMOBIL, BRIO og selvfølgelig mye annet.
Butikkens fremste styrke er vårt kunnskapsrike og erfarne personale. Butikken deler eiere med LEKIA STRÖMSTAD og LEKIA NORDBY og har derfor et tett samarbeid mellom butikkene. Takket være det, kan vi tilby kunden en service utover det vanlige.

I BABYA-avdelingen finner du et stort utvalg av barnevogner, bilstoler, hjemmesikkerhet og babyprodukter. Innkjøpene vi gjør er gjort med ekstrem nøyaktighet, og vi tar bare inn produkter som vi kan garantere for 100%. Målet vårt er å hjelpe deg med veiledning, service og sikkerhet. Vi fokuserer alltid på å tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Mange av produktene våre krever informasjon som vårt kunnskapsrike personale gjerne hjelper.