Det perfekte stedet for å finne balanse, gjenvinne energi og bli kjent med inspirerende mennesker

Vår Bed & Breakfast tilbyr noe for enhver smak – enten du reiser for deg selv, med en venn eller et helt selskap. Hvis du ikke har besøkt Asphyttan eller Asphyttan Metta House før vil du snart innse at det er mye å finne her – fra spa, yoga og maleri, til en rekke utendørsaktiviteter – fotturer, kajakkpadling, fiske, langrenn (vi leie fullt utstyr), ski, svømme (14 badeplasser) og mye mer.

Vi tilbyr yoga og mindfulness retreat med helpensjon som strekker seg over 2 til 3 dager. Våre retreat er arrangert sammen med noen av Skandinavias mest anerkjente og populære instruktører. Vårt mål er å gi våre besøkende en sjanse til å lande, finne pust, gjenvinne sin indre kraft og finne kreativitet.

Våre konferanser avviger mye fra den typiske konferanseneopplevelsen. Vi skreddersyr en pakke som kan kombineres med yoga og naturturer, fantastiske vegetariske retter, tid for workshops og nok med “down time” til å henge ut. Vi ønsker å gi våre gjester ny energi, mye kreativitet og tid til å faktisk samhandle med hverandre – i nye, kuleste forhold.

Lurer du på noe?