+46 431 223 30

informasjon

Hallandsvägen 400
26996 Båstad
+46 431 223 30
www.appelgarden.se
info@appelgarden.se

Fasiliteter

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

äppelgården äppelgårdens Båstad Bastu Bobilparkering Bobilplass Bobilplasser Bröllop Bryllup Bryllupslokaler Golf Golfbane Golfbaner Golfbanner Golfbil Golfhäftet Golfpaket Golfpakke Golfpakker Greenfee Konferans Konferanser Mat övernattning Restaurang Restauranger Restaurant Restauranter Rum Shop Skåne Sport Ställplasser Ställplats Ställplatser Stællplass Stællplasser Sverige Västkusten

Velkommen til golfbanen i midten av en eplehage

18 hull i et unikt miljø med ulike karakter. En vakker harmonisk bane med fantastisk utsikt, vannhindre velplasserte og blomstrende epletrær. Våre 26 rom ligger rett på sporet og vi tilbyr full service i restauranten!

Du finner oss ved inngangen til Båstad, kun 2 km fra E6. Med våre 58 senger i 26 dobbeltrom som ligger rundt banen med nærhet til alt gir vi deg en mulighet til å ta en pause fra hverdagen. Vårt vakre klubbhus ble innviet i mai 2006. I det unike miljøet med høy kvalitet har vi siden 2008 18 hull. Vårt klubbhus med restaurant er høyt under taket med en uovertruffen morsom faktor. På Äppelgården spiller vi ikke bare golf. Enten det dreier seg om virksomhet på en fest, bryllup eller andre arrangement, kan vi hjelpe deg. Äppelgården er familieeid som baner vei for personlig service, for ikke å snakke om Lisas hjemmelaget mat som smaker fantastisk! Vi har noe for hvert medlem av familien, unge og gamle.