Alt inom skogbruk og hagemaskiner for enkeltpersoner og bedrifter, din HUSQVARNA-butikk

Vi er autoriserte forhandlere av Husqvarna, Klippo, Jonsered, Honda, Polaris og Peugeot.Her finner du arbeidsklær til skoger, gressklippere, ryddesager, gresstrimmer, firehjulinger, trailere, elektriske sykler, mopeder, batterier, etc.

Vi leier hageutstyr fr. 350 kr / dag

Andrésens Skog & Trädgård AB har sin butikk og verksted i Tanum mellom Tanumshede og Strömstad. Selskapets fokus er skog og hage maskiner. Vårt motto er å ha en god service og personlige relasjoner med våre kunder. Våre oppdragsgivere er privatpersoner, bønder, kommuner, eiendomsforvaltere og entreprenører.

Autorisert forhandler av Husqvarna, Automovers - Robot gressklipper. Med en robot gressklipper kan du fikse hagearbeidet ditt, selv om du er sliten.

andresens maskin gräsklippare

El-sykkel

Andresens maskin cykel

TWS Dynamic er designet i Sverige for det svenske klimaet og kravene til komponenter av høyeste kvalitet. Her får du en tydelig midtskjerm der du enkelt kan lese f.eks. hastighet og batterikapasitet, kontrollkonsoll som du raskt og enkelt justerer.

Kvalitativ service for din gressklipper

Andrésen Skog & Hage AS - Din pålitelige partner for gressklippere! Vi har en lang historie med å levere høy kvalitet service for din gressklipper eller plen traktor. Vi er eksperter på alt fra tradisjonelle maskiner til moderne robotgressklippere og Husqvarna Automower.

Som autoriserte forhandlere av Husqvarna og Klippo, har vi et bredt utvalg av reservedeler på lager for å sikre rask og effektiv service for din maskin. Stol på oss for å holde din plen i topp form!

Vi utfører også servicearbeid på: Automover, ATV, gressklippere, motorsykler, motorsager, trimmere og hogstmaskiner.

Lurer du på noe?