Velkommen til Åmåls Stadshotell

Vi er et sjarmerende hotell som ligger midt i pittoreske Åmål, rett ved bredden av Åmålsån som renner ut i Vänern. Her kan du nyte vakre grøntområder og ha nærhet til stranden. Hotellet vårt befinner seg ved grensen mellom den gamle, unike trebyen med sine vakre bygninger, og det moderne Åmål, hvor du finner shoppingmuligheter, restauranter, kafeer og bibliotek.

Like nedenfor hotellet vårt ligger den travle småbåthavnen, hvor du har muligheten til å dra på båtturer på Vänern og spennende utflukter i det vakre Dalsland.

På hotellet serverer vi frokost, lunsj og middag på vår restaurant Bakfickan. Om sommeren kan du nyte store utendørsområder og terrasser med utsikt over Åmål og Åmålsån.

Våre 29 individuelt innredede gjesterom kommer i ulike størrelser – fra enkeltrom til våre romslige og hyggelig innredede superiorrom. Alle rommene våre er utstyrt med komfortable senger, TV, dusj, toalett, skrivebord og ekstra puter. Vi ønsker at du skal føle deg godt ivaretatt og våkne opp fresh og uthvilt etter en god natts søvn hos oss på Stadshotellet. Vi tilbyr også handikappvennlige gjesterom og heis.

Frokostbuffeten serveres hver morgen i spisesalen. Ikke gå glipp av Bakfickan Bar & Restaurant, som er åpen nesten hver dag.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen og gi deg et hyggelig opphold på Åmåls Stadshotell!

Lurer du på noe?